avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de mostenitor din \'86
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de mostenitor din '86

Am un certificat mostenitor din anul1986,in care se afla o casa de locuit.In anul 1988,am demolat casa ramanandu-mi terenul constructii.Cand am solicitat Primariei sa-mi elibereze Titlu de Proprietate pe terenul respectiv,am primit raspuns ca terenul respectiv l-a aribuit altei persoane inca din anul 1993 intocminduse Titlu de Proprietate persoanei respective.Am cerut la primarie sa imi puna la dispozitie ce acte au stat la baza intocmniri Titlului de Propietate pe suprafata respectiva iar raspunsul a fost ca ,,LA CERUT PERSOANA RESPECTIVA,,Va rog a ma indruma ce sa fac pentru a-mi recupera terenul respectiv.Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: dan81 , utilizator 14:18, 24 Decembrie 2014
Pai nu inteleg ceva!!!??? daca aveti Certificatul de mostenitor pana acum nu a ti facut demersurile de a va inscrie dreptul de proprietate??? cine a platit impozit pe terenul/cladirea respectiva??
Trebuie vazute actele, ar trebui sa fiti proprietar. Platiti impozit?
De fapt pe numele bunicului meu este certificatu de mostenitor ,bunicul fiind decedat de peste 15 ani iar eu sunt mostenitorul lui.Cand am fost cu certificatul de mostenitor la Primarie dansii mi-au zis ca terenul respectiv l-a inclus in titlu altei persoane.Mentionez ca eu am intrat in posesia certificatului de mostenitor acum 1 an de la arhiva.Ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia terenului. Va Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedarea terenurilor confiscate de regimul comunist aurasbel aurasbel care este termenul de depunere a cererii pentru recuperarea terenurilor confiscate de regimul comunist ? (vezi toată discuția)
Casa noastra, terenul altcuiva ionutelena ionutelena Socrii mei au cumparat in anul 1983 o locuinta impreuna cu terenul aferent.In aceea perioada nu se dadea voie sa se treaca mai mult de 250mp in act(socrii ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa neintabulata vanduta cu chitanta de mana mariuscastigatorul mariuscastigatorul In anul 1961 bunicii mei au cumparat o casa in mediul rural pe baza uni contract de vanzare cumparare de mana cu martori. Nu este nimic intabulat, dar am un ... (vezi toată discuția)