avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul indemnizatie

buna ziua.sunt in concediu prenatal pentru al doilea copil, iar pana pe 7august am fost in CCC pana la 2 ani.as dori sa stiu cum se calculeaza indemnizatia?
o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:24, 6 Octombrie 2014
1. Indemnizatia pentru CCC este de 85% din media veniturilor nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii).

2. In cazul dvs. intra veniturile in salarii, din indemnizatia pentru CCC1 si din indemnizatia pentru concediu de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal marusia80m marusia80m Buna ziua, as vrea sa stiu daca procentul de 85 % de la concediu prenatal si cel pentru cresterea copilului se calculeaza din venitul net sau 85 % din venitul ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil pentru cel de-al 2-lea copil? liliana_mihaela liliana_mihaela Buna ziua, as dori sa intreb daca in momentul in care bebelul meu face 1 an si 11 luni eu sunt insarcinata in 6 luni, pot sa primesc indemnizatie pentru cel ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil r_vosy r_vosy Buna ziua! Ma numesc Ionela, am 34 de ani si va rog, daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema. Am nascut in iunie 2012 si am optat pentru 1 an de ... (vezi toată discuția)