avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Ce imi puteti spune despre Manager SSM ?
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Ce imi puteti spune despre Manager SSM ?

Buna ziua, am o firma de care presteaza servicii si consultanta de in domeniul PM , SSM, PSI.

Am gasit dupa mai mult timp de cautare un site care pretinde ca ma poate ajuta sa imi organizez mai bine treaba in firma. Se numeste Manager SSM, si are adresa www.managerssm.ro

Daca ar fi asa, ar fi nemaipomenit , insa inainte sa ma incriu as vrea sa cer parerea unor specialisti. Stie cineva de aceasta aplicatie? L-a folosit cineva inainte pentru a ma putea sfatui?

Multumesc anticipat.
Tudor.
Ultima modificare: Luni, 6 Octombrie 2014
tudor_f, utilizator
Cel mai recent răspuns: Keno202 , utilizator 16:26, 21 Octombrie 2014
Verificati pe site-ul inspectiei muncii, daca firma figureaza in lista cu firmele autorizate ca Serviciu extern de prevenire si protectie in domeniul ssm, respectiv pe site-ul Inspectoratului pentru situatii de urgenta - pompieri, daca figureaza ca firma autotizata sa presteze servicii in domeniul PSI-SU.
Personal, din studierea site-ului firmei, nu mi-am dat seama care sunt serviciile concrete pe care le presteaza.
Puteti cere de la respectiva firma o oferta clara, cu serviiciile oferite in domeniul ssm si psi, apoi comparati cu prevederile din Normele de aplicare a legii ssm, aprobate prin HG nr.1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare, art.15, respectiv cu prevederile din Legea nr.307/ 2006 art.19 privind activitatea de psi.
Am studiat site-ul , ei ofera doar o platforma pentru firmele care ofera servicii de protectia muncii.

Practic ei spun ca imbunatatesc mult randamentul cu care gestionezi resursele tale.. Cum e SAGA pentru contabilitate...

Intrebarea mea era daca cineva foloseste deja aceasta aplicatie si daca le este utila.
Sincer, eu caut demult ceva care sa imi tina toate dosarele , fisele si fisierele Excel la un loc ...
Pe site se afla un DEMO. Vedeti daca va multumeste. Daca aveti de gestionat mai multe firme(>10) care au activitati complexe si vi se pare ok dpdv al pretului, cred ca merita(daca nu va puteti gestiona singur firmele).
La noi in firma folosim Manager SSM care ne este foarte utila in special pentru urmarirea datelor de expirare a diverselor avize si contracte de munca. La inceput au fost cateva mici bug-uri pe care insa baitii de la Masterhouse le-au rezolvat relativ repede.
In principiu problema care am rezolvat-o a fost eliminarea folosirii a o mie de exceluri si centralizarea informatiilor. La astea se mai adauga si faptul ca putem genera o serie de rapoarte si pdf euri care ne sunt utile. E ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea fiselor protectia muncii otto2007 otto2007 Buna ziua, Am cateva standuri pe galeriile unor supermarketuri, gen insula , la fiecare stand lucreaza 2 angajati. In caz de control trebuie sa am pentru ei ... (vezi toată discuția)
Ssm si psi microintreprindere Irina_1314 Irina_1314 Buna ziua, As dori clarificari pentru urmatoarea speta: SRL de tip microintreprindere, cu un singur angajat si cu activitate ce se desfasoara la terti, ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii si protectia muncii Nelly37 Nelly37 Buna seara! Am infiintat de curand o societate si in curand voi incepe activitatea. Nu stiu unde anume ar trebui sa ma interesez pentru a face contract cu ... (vezi toată discuția)