avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare disciplinara

Buna ziua!
Am un salariat convocat pentru o cercetare disciplinara si se prezinta sub influenta bauturilor alcoolice. Pot pentru asa ceva sa-i fac referat si sa-l convoc la alta cercetare pentru consum de alcool?
Cel mai recent răspuns: Viovas , utilizator 10:35, 7 Octombrie 2014
Da, ii puteti face o noua cercetare disciplinara pentru asa ceva.

Atentie : prezentarea la locul de munca sub influenta bauturilor alcoolice trebuie sa fie considerata abatere disciplinara in reg.intern.
Multumesc. Problema este ca el a venit la cercetare fiind chemat de acasa (in ziua respectiva nu a muncit).
Chiar si asa , a venit la locul de munca - nu ca sa munceasca , ci sa participe la cercetarea disciplinara.
am inteles! va multumesc mult!
Dar daca nu se pot intruni toti membrii unei comisii de cercetare a abaterii disciplinare, cercetarea se poate tine la momentul respectiv sau trebuie amanata?
Ultima modificare: Luni, 6 Octombrie 2014
Viovas, utilizator
Nu aveti un regulament de organizare si functionare al comisiei de disciplina?

Alte discuții în legătură

Concediere salariat cata8 cata8 cum poti incheia un contract de munca ptr un salariat care vine in repetate randuri la servici sub influenta bauturilor alcoolice? (vezi toată discuția)
Posibile erori la cercetarea disciplinara HRcons HRcons Buna ziua, Firma la care lucrez este actionata in judecata de un angajat pentru anularea deciziei de concediere. Mai exact angajatul a fost testat pozitiv cu ... (vezi toată discuția)
Cercetarea unei abateri disciplinare iza popa iza popa fac parte dintr-o comisie de cercetare a unei abateri disciplinare, in calitate de membru, eu fiind lucratorul desemnat in unitate pt. securitate si sanatate ... (vezi toată discuția)