avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata pensiei prin mandat postal, renuntare la card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata pensiei prin mandat postal, renuntare la card

Buna seara,
datorita pensiei mici,banca percepe comisioane de administrare doresc sa renunt la plata pe card si sa revin la mandat postal.
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?
Cel mai recent răspuns: abell , utilizator 09:01, 7 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc daca depun cererea acum am sanse ca luna aceasta sa iau banii prin mandat?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariului cash utiliyator utiliyator Angajatii din sectorul de stat care lucreaza in institutii unde intreg personalul este platit prin intermediul cardurilor pot opta pentru plata salariului ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copii luana30 luana30 va rog daca se poate sa imi dea cineva un raspuns! am alocatia baiatului de 6 ani in banca nu am ridicat-o niciodata,si cand am fost sa o ridic mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Plata salariu prin mandat postal madalinatl madalinatl Buna ziua Am un salariat care doreste sa ii fie platit salariu prin mandat postal(locuieste in alta localitate).As dori sa stiu cine suporta plata taxelor ... (vezi toată discuția)