avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa - transfer act proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa - transfer act proprietate

Buna seara,eu si sotia mea am cumparat casa parinteasca a sotiei mele,intelegandu-ne cu fratii ei si platindu-le sumele de ei pretinse facand un act de mana in prezenta a doi martori.Acum noi am dori sa trecem casa pe numele sotiei mele(precizez ca din cei doi parinti ai sotiei mele,doar mama ei mai traieste,la fel fiind si in momentul cumpararii casei).Care ar fi cea mai putin costisioare solutie?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:40, 7 Octombrie 2014
Dezbaterea succesiunii de pe urma tatalui decedat, si toti (mama si fratii) sa renunte in favoarea sotiei dvs,
Sotia va face un partaj cu fratii si mama sa dupa ce dezbat succesiunea dupa tata.
Daca bunul e propriu al mamei il vinde fetei direct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire ana_panait ana_panait Sunt intr-o situatie cam incurcata si nu stiu cum sa procedez. Exista 15.000m de teren pe un titlu de proprietate pe numele bunicului dinspre tata (decedat ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala monica_ka monica_ka Pe un pamant aflat pe numele tatei s-a construit o casa in 1995, casa construita pe numele mamei. Mentionez ca tatal e decedat si suntem 7 frati - frati care ... (vezi toată discuția)
Contestatie partaj voluntar mostenitor aioaneicezar aioaneicezar Buna ziua Incerc sa aflu un raspuns la o problema la care ma confrunt mai nou. Tatal meu a primit in mostenire casa parinteasca unde a copilarit. El, ... (vezi toată discuția)