avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu

Buna seara! Am urmatoareaintrebare: in 18.04.2013 o persoana care a dat statul in judecata pt. O autoutilitara primeste sentinta prin care poate inmatricula DEFINITIV acea masina intara; o inmatriculeaza iar eu dacao cumpar de la el platesc timbru de mediu sau acea sentinta are valoare si pt.urmatorii cumparatori?
Da, legea spune ca trebuie sa platiti! Dar, puteti si dvs. sa dati in judecata statul: fie platiti timbrul de mediu si solicitati restituirea banilor, fie solicitati inmatricularea masinii fara timbrul de mediu!
Si pt. Timbrul de mediu se poate actiona statul in judecata caci auzisemca acesta nu contravine directivelor europene?
Sunt situatii in care si timbrul de mediu poate fi atacat in instanta!
In cazul meu cum ar tb. Sa procedez? Care este solutia cea mai rapida si eficienta?
dupa 15 octombrie se va sti cu siguranta daca se va castiga in instanta timbrul de mediu. Mai asteptati pana atunci. Deocamdata nu se castiga astfel de dosare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto costica_1966 costica_1966 am o masina adusa din U.E ptr care am dat statul in judecata ptr inmatricularea fara plata taxei auto .Primul proces la tribunalul buzau l-am castigat pe 10 ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu! bussin3s bussin3s Buna Seara ! Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o solutie in privinta cu autoturismul meu,sunt un posesor al unui autoturism , si la-m cumparat din italia in ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare ContSters283832 ContSters283832 Am achizitionat anul trecut din Germania 2 masini ,am platit toate taxele, inclusiv cea de poluare . Daca intentez proces statului dorind sa-mi returneze taxa ... (vezi toată discuția)