avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare Magazin Online, SRL cu sediu la un cabinet ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare Magazin Online, SRL cu sediu la un cabinet de avocatura.

Buna ziua, doresc sa infintez un magazin online, cu care vreau sa vand produse electronice, calculatoare, telefoane, cabluri si tot ce tine de IT.

Vreau sa deschid o firma SRL pentru acest magazin. Am gasit pe net destule informatii dar vreau sa clarific situatia.

In primul rand, ma intereseaza total costuri pentru o asemenea firma, infintarea si costurile lunare. Pentru inceput nu vreau sa fac sediu la apartament, am inteles ca se poate face temporar la un cabinet de avocatura.

Si intreaba a doua, de unde sa incep, cine poate sa ma indrume, sa merg la un contabil?

Ce tip de firma este necesara pentru o asemenea activitate, care sunt avantajele si dezavantajele intre PFA si SRL.

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 02:17, 7 Octombrie 2014
Daca dvs stiti ce vreti, luati legatura cu un specialist care sa va prezinte situatia in aceasta problema. Cu privire la costuri, acestea difera. Este vorba pe de o parte de taxele care se achita ptr infiintare, si costurile colaterale (redactare, autentificare, sediu, etc).
OK, multumesc pentru raspuns, ideea este ce fel de specialist? Contabil, avocat, la cine sa ma duc.

Mutlumesc
Puteti infiinta firma cu sediu social undeva unde nu trebuie sa desfasurati efectiv vreo activitate. Pe langa acesta puteti avea si un depozit al marfurilor, unde, daca nu vindeti de acolo, nu trebuie declarat ca punct de lucru.
Ultima modificare: Marți, 7 Octombrie 2014
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl - magazin online raluk16 raluk16 Buna ziua! Aveti un site foarte util. Dar in toate cautarile mele nu am gasit in amanunt raspuns la problema mea. Asa ca va cer ajutorul. As dori sa-mi ... (vezi toată discuția)
Cum organizez legal intr- un sediu secundar un magazin si un bar ,ce alte marfuri pot vinde in bar la tara ContSters330987 ContSters330987 Am un SRL si am obtinut certificatul de inregistrare mentiuni de la orc pentru infiintarea unui sediu secundar la tara pentru magazin si bar separat, sau ... (vezi toată discuția)
Înființare srl hand-made cu doi asociați. Îmi puteți răspunde la niște întrebări? Denisapaaaa Denisapaaaa Buna ziua! De curand am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai serios la deschiderea unui SRL alaturi de o prietena cu care realizez diverse lucruri hand-made ... (vezi toată discuția)