avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Zid cu caramida \\"NEVADA\\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Zid cu caramida "NEVADA"

Buna dimineata,
Daca vecinul are intuneric intr-o incapere si zidul sau da in curtea alaturata, ARE VOIE -LEGAL- sa-si construiasca , din caramida transparenta , "NEVADA" , o parte din zidul dinspre vecin , chiar si fara acordul acestuia ???
Cu respect , Vlad
zidul e e comun cu cladirea vecinului, ci cu curtea, nu ?
Si daca aveati gard de plasa intre curti ?
Va trebui sa aiba autorizatie ca pana la urma darama un zid si pune altul.
Daca e opaca, e ok, daca se vede efectiv ce face vecinul, nu e. Vedeti si urbanismul local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor pentru modificarea gardului dintre proprietati??? lili7 lili7 In cazul in care doresc sa renovez prin modificarea aspectului exterior si formei, gardul care imprejmuieste proprietatea mea(gard construit excusiv de noi), ... (vezi toată discuția)
Cu acoperisul peste gard mircea10 mircea10 Buna ziua, Am urmatoarea problema legata de o casa de vacanta pe care o detin intr-un orasel de provincie. Un vecin a inceput sa construiasca o casa ... (vezi toată discuția)
Gard intre vecini CAI2010 CAI2010 Urmare a dezbaterii unui partaj succesoral mă confrunt cu urmatoarea situatie. Casa părintească pentru care s-a dezbătut succesiunea a fost castigata de ... (vezi toată discuția)