avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare intreprindere individuala

Pot infinta o interprindere individuala cu 5 coduri caen 4791 , 6201, 6311, 6312, 7311 si daca imi trebuie diploma pentru toate 5 domenii de activitate
In principiu se poate infiinta cu diploma de studii insa este bine sa mergeti la Oficiul Registrului Comertului la ghiseul de informatii pentru a nu modifica ulterior actele .Daca infiintati un SRL este mai usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare coduri caen pfa cristivstan cristivstan Buna ziua. Sunt PFA, cod CAEN 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe si as vrea sa mai adaug ca activitati secundare ... (vezi toată discuția)
Coduri caen ralucaciobanu ralucaciobanu Buna ziua Vreau sa deschid un srl-d pentru publicitate online, servicii web sowfturi, comert online vanzarea produselor, puteti sa imi spuneti care sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa - facturare client din ue Cristi_ms Cristi_ms Buna ziua, Am un PFA recent infintat pe urmatoarele coduri CAEN: 6201, 6202, 6311, 6312, 7311; in sistem real de impozitare, neplatitor de TVA. Datorita ... (vezi toată discuția)