avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Import ambalaje, punere pe piaţă
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Import ambalaje, punere pe piaţă

Pentru importul de ambalaje, fabricate intracomunitar cu scopul comercializării de tipul ambalajelor primare şi secundare(nu de desfacere) se plăteşte taxa fond mediu?. Taxa fond mediu se va plăti numai pentru ambalajele de transport si protectie(paleţi, folie etc.)? Mulţumesc pentru răspunsuri.

Alte discuții în legătură

Fond de mediu ambalaje mevaioana mevaioana Buna ziua! Nu stiu cat de bine am postat la categorie, dar mai potrivita nu am gasit. Asa avea nevoie de o mana de ajutor, daca se poate, cu o situatie ... (vezi toată discuția)
Declarare ambalaje importator marfuri carmenbn carmenbn O SC importa consumabile sanitare.Ele vin ambalate in cutii de carton, care nu se distrug sau arunca, ci se folosesc mai departe pt.a le trimite clientilor (cu ... (vezi toată discuția)
Taxe import china calin andrei calin andrei Buna ziua, Doresc sa achizitionez 2 utilaje din China pe care sa le utilizez in procesul de productie (un CNC si o masina de infoliat).Care sint toate taxele ... (vezi toată discuția)