avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cautiune la sectie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cautiune la sectie

Problema mea este ca am fost arestat in UK in Anglia pe motiv de furt de autovehicule . Mau tinut pe arest si apoi mau eliberat cica pe "cautiune la sectie" sau ceva de genu cu conditia sa ma intorc in data de 23 noiembrie inapoi .

Ce se intampla daca nu ma prezint ? Sau exista vreo posibilitate sa nu ma prezint acolo ?

Cheltuiala de bani pe drumuri incolo si inapoi .

Tin sa mentionez ca eu nu am furat masina nam avut nici o legatura cu acel furt .
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:01, 7 Octombrie 2014
zgab3atza a scris:
Ce se intampla daca nu ma prezint ?

Veti fi dat in urmarire internationala, mandat european de aducere, va agravati situatia inutil si tot acolo o sa ajungeti, numai ca in alte conditii si sincer nu se merita. Dati dovada de colaborare si bun simt si scapati probabil si o condamnare mica pe care poate nici nu o executati.
In felul urmator am patit . Eu cand am dat sa vin din anglia catre romania am venit cu cineva cu o masina . Soferul masinei respective a mai remorcat o masina dupa noi si accea masina sa dovedit a fi furata . Si am fost arestat pe nedreptat . eu eram doar un pasager nu am avut nici o vina
Pai d-asta zic, daca tot ati avut ghinion si sunteti nevinovat, probati-va nevinovatia si nu dati curs la punerea in aplicare a unui mandat de aducere. Mai devreme sau mai tarziu va salta, mai bine mergeti singur si spuneti ce s-a intamplat. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complici la furt calificat ceausiza ceausiza 2 prieteni sunt complici la furt calificat,au fost arestati pt 29 zile,recursul a fost respins.....si-au angajat avocat. practic ei au fost decat cu ... (vezi toată discuția)
Arestul preventiv in germania gaby_twysty gaby_twysty mai intai am sa fac o introducere: in 2005 am fost in germania si am cumparat o masina,p care ulterior in 2006 am vanduto si am plecat sa cumpar alta . ajuns ... (vezi toată discuția)
probleme penale in anglia popa89 popa89 buna ziua, va rog sa-mi explicati si mie o situatie! prietenul meu a fost arestat acum jumatate de an in anglia pentru o bacnota de 100 de ruble gasita asupra ... (vezi toată discuția)