avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune legala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune legala

Tatal meu are un certificat de mostenitor in urma desbaterii sucesiuni legale dupa decesul mamei sale.S-a constatat dupa multii ani ca masa succesorala supusa succesiuni fusese instrainata printrun contract de vanzare cumparare intre mama sa si alta persoana. Intreb daca mai este valabil certificatul de mostenitor al tatalui meu sau nu?.Cine il poate anula un notar sau oinstanta de judecata?
Daca nu il veti folosi , nu trebuie anulat .Daca aveti interes , numai instanta il poate anula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie calin felicia calin felicia Parintii mei au divortat.La decesul tatalui sora mea a luat toata partea tatalui meu, care depaseste ca valoare partea care mi se cuvine mie din donatia ... (vezi toată discuția)
Mostenire rambonel rambonel BUNA SEARA tatal meu a decedat in urma cu un an de zile.nu s-a facut sucesiunea datorita faptului ca eu sunt singurul fiu si nu am dorit sa o \"intristez:'' ... (vezi toată discuția)
Mostenire pierduta tudora adrian tudora adrian va supun atentiei o situatie inedita. socrul meu este singur la parinti. tatal sau a decedat de mai multi ani, iar dupa decesul sau nu s-a facut nici o ... (vezi toată discuția)