avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Student cu nota gresita in catalog
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Student cu nota gresita in catalog

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti ce este de facut in situatia in care un domn professor universitar mi-a trecut 9 in loc de nota 10 in catalog, desi in carnet scrie 10 cu semnatura dansului langa. Acest professor nu recunoaste nimic ba chiar ma face pe mine sa pic de mincinoasa desi nota a fost muncita!

Mi-a comunicat acest domn professor ca a verificat lucrarea si ca nota reala este 9 si nu 10, gresala fiind in carnet si nu in catalog. Mi se pare greu se admis o asa umilinta...deoarece aceasta nota imi decide soarta de a fi la buget sau de a pica la taxa de 3200 lei.

Astept cu nerabdare raspunsul dvs.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:10, 28 Octombrie 2014
Sesizati conducerea, decanatul, rectoratul si senatul universitatii. Daca nu se solutioneaza favorabil mergeti in instanta. Bafta!
Va multumesc de raspuns! am anuntat la toate nivelurile mai putin rectorat deoarece nu am avut timp sa mai ajung astazi. Si toata lumea de acolo spune ca daca profesorul nu recunoaste gresala nu se baga nimeni peste el.
Ionela462 a scris:
... nu se baga nimeni peste el.

Nici instanta?

Din cate vad dvs. ati fost doar la secretariatul facultatii respective. Putin, foarte putin !!
Mai este si Ministerul Invatamantului pe lista. Deci ...va rog.
Intradevar aveti dreptate. La nivel de facultate...secretariat se cam acopera lucrurile. Cu siguranta nu voi sta cu mainile in san, insa trebui sa imi calculez bine "calea de atac"...azi am avut impresia ca ma luptam cu morile de vant
Din pacate nu s-a rezolvat nimic pana acum....
Ideea este ca nici macar cererea de scutire a taxei nu au aprobat-o pt ca nu sunt orfana (Doamne freste) si nici fiica de cadru universitar la ei.....

Care ar fi urmatoarea procedura? ca e inadmisibil sa platesc pe gresala lor

Alte discuții în legătură

Facultate - profesorul nu mi-a trecut nota in catalog Obliterate Obliterate Buna ziua.Sunt stundent, si o doamna profesoara nu mi-a trecut o nota la secretariat.Din cauza asta eu nu pot sa trec in anul urmator si nu pot primi ... (vezi toată discuția)
Problema eliberare diploma facultate artifex Aleex123 Aleex123 Buna ziua, Sotia mea a depus acum 3 saptamani o cerere pentru eliberarea diplomei de licenta la facultatea artifex din bucuresti + suma de 200 RON , In ... (vezi toată discuția)
Facultatea nu imi da diploma de bac si foaia matricola valentin0001 valentin0001 In vara am terminat facultatea la Universitatea din Craiova. Dupa finalizarea facultatii m-am inscris la master si am fost admis, apoi am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)