avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ambulator de specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ambulator de specialitate

Buna ziua. sunt angajat pe spital, pe o sectie medicala cu ambulator integrat.
doresc sa mut contractul de ambulator pe un SRL nou infiintat (renuntand la cel de la spital), dar nu primesc acceptul Directiunii Spitalului. ce pot face? multumesc
Cel mai recent răspuns: SCHEUSAN , utilizator 12:25, 9 Octombrie 2014
Nu aveti cum sa mutati un c.i.m. de la un angajator la altul.

Daca doriti sa fiti angajat la privat , atunci incetati c.i.m. la spital si incheiati unul nou la societatea respectiva.
Buna ziua. multumesc pentru raspuns. cred ca nu m-ati inteles.
pe scurt: sunt angajat pe sectia unui spital care are ambulator integrat.doresc sa renunt la contractul de ambulator cu CJAS de pe ambulatorul integrat al spitalului, sa raman cu CIM pe sectie si sa semnez contract de ambulator pe SRL-ul la care sunt actionar. Pentru aceasta trebuie acceptul directiunii Spitalului ca este de acord sa renunt la partea de ambulator de pe spital. Directiunea insa refuza sa-si dea acceptul. Mentionez ca suntem 7 medici pe sectie, iar unii sunt angajati pe post de ambulator. ce este de facut ?
Cate c.i.m. aveti , in prezent?
Doar unul; la clinica privat sunt actionar doar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii promes promes Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: un medic specialist care are norma de baza intr-un cabinet din ambulatorul integrat al unui ... (vezi toată discuția)
Intrebare domeniu medical un medic poate avea un contract cu ... Anca.anca11 Anca.anca11 Intrebare domeniu medical Un medic poate avea un contract cu norma intreaga in spital, pe spitalizare - sectie (6 ore/zi si o garda obligatorie 18 ore) si ... (vezi toată discuția)
Reincadrare post initial matacuta ioana matacuta ioana Buna ziua, Lucrez intr-un spital public pe post de medic (obtinut prin concurs si nu cu incadrare clinica) si sunt totodata si sef de lucrari in specialitatea ... (vezi toată discuția)