avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare

Buna ziua. Un amic a incheiat un contract de vanzare cumparare asupra unui imobil. Tranzactia s-a facut la vedere, la notar, cu viramente bancare si sume reale in acte. S-a inteles cu fostii proprietari sa le mai lase lucrurile in imobil pana ce se muta ei si sa stea el acolo. Fostii proprietari tergiverseaza lucrurile si, pe deasupra, mai spun ca au nevoie de anumite zile in care apartamentul sa fie liber pt ca au nevoie atunci sa vina acolo. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:39, 8 Octombrie 2014
Vanzatorii trebuie sa respecte termenul de eliberare a locuintei stipulat in contract. Este depasit acest termen?
Notificare, termen de eliberare, evacuare bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand trebuie vanzatorul sa elibereze un imobil de bunuri? seldom seldom Buna ziua, Sunt in procesul de a-mi cumpara o casa si am incheiat deja o Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare cu promitentii-vanzatori. In ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare - cumparare GMPa GMPa Sunt in proces sa cumpar un apartament prin intermediul unei Agentii. In apartament mai sunt lucruri ale fostului proprietar. Se pare ca Agentia s-a angajat ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare imobil am achizitionat un imobil, ... MIHAELAX MIHAELAX Contract de vanzare cumparare imobil Am achizitionat un imobil, in contractul de vanzare cumparare incheiat la notar este mentionat urmatorul ... (vezi toată discuția)