avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Procura/imuternicire alocatie monoparentala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Procura/imuternicire alocatie monoparentala

Buna ziua. Unde trebuie sa ma duc sa fac o procura/imputernicire pentru ca tatal meu sa ia alocatia monoparetala a copilului meu ( eu ma aflu in spania). Si ce acte mi-ar trebui pentru ca eu am decat niste copii certificat nastere copil si buletin ale tatalui meu.
Cel mai recent răspuns: i0nela , utilizator 20:01, 12 Octombrie 2014
chiar nimeni nu imi raspunde?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat pentru copil roman nascut in strainatate dar care locuieste in prezent in tara sil73 sil73 Am doi copii pe care i-am nascut in strainatate, unul nascut in 2006, iar celalalt in 2011. In anul 2012 m-am intors in tara impreuna cu copii. Pana in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare eliberare buletin , cand titularul este casatorit si divortat in spania betty_dumy betty_dumy buna ziua. Cumnata mea ( eu sunt imputernicita sa umblu ptr eliberarea buletinului) sa casatorit,a nascut si divortat in Spania fara sa anunte ambasada la ... (vezi toată discuția)
Am ramas in spania fara buletin si certificat de nastere elenasuch elenasuch va rog frumos sa ma ajute cineva unde si cum sa pot rezolva situatia in care sa afla copilul meu dar sa incep cu explicarea faptelor asa cum au fost copilul ... (vezi toată discuția)