avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere personala dupa divort
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere personala dupa divort

Stiti cumva cum trebuie procedat pentru ca mama careia i-a fost incredintat minorul, in urma hotararii de divort, sa beneficieze de deducerea personala pentru copilul aflat in intretinere?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Vicky1 , utilizator 12:12, 8 Octombrie 2014
A fost pronuntat divortul.

Fostul sot nu vrea sa stie nici de pensia alimentara datorata propriului copil. A spus ca el da daca vrea.
Cum sa apelez la el in legatura cu deducerea personala?

De aceea intrebam daca e vreo posibilitate, avand in vedere faptul ca minorul mi-a fost incredintat.
Nu stiu daca celalalt parinte are dreptul de a beneficia si el de aceasta deducere. Ca daca are acest drept si el si eu nu pot obtine acea declaratie de la el inseamna ca nu am nicio solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare deducere copil incredintat dupa hot. judecatoreasca elam elam Buna ziua! In urma divortului s-a hotarat ca minorul sa fie incredintat mamei. Ce acte trebuie sa aduca aceasta la firma unde este angajata pt. a beneficia ... (vezi toată discuția)
Declaratia contribuabilului alexandru andra alexandru andra Buna ziua Ce acte imi trebuie sa anexez la declaratie contribuabilului-deducere salarii- daca nu sunt casatorita si am un copil minor? Multumesc (vezi toată discuția)
Deducere salariu iriss01 iriss01 Buna seara. Sunt salariata din luna septembrie a.c. , sunt divortata si am un copil in intretinere care nu primeste pensie de la tatal sau. Am facut o cerere ... (vezi toată discuția)