avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parte civila in proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parte civila in proces penal

Am castigat in instanta drepturi salariale impotriva angajatorului.
Am solictat sa execute hotararea judecatoreasca si sa-mi plateasca suma hotarata de judecator.Nu a platit
Am apelat la un executor jucatoresc pentru executare silita.Inca nu a recuperat banii,mai dureaza,nu stiu cum se va termina.
Pot sa fac plangere penala impotiva administratorului companiei pentru neexecutarea hotararii judecatoresti si sa ma constitui parte civila cu suma stabilta de judecator daca sunt inca in tremenul de 3 luni cand pot sa fac plangerea,daca m-am adresat deja unui executor judecatoresc pentru executarea silita?
Cel mai recent răspuns: piticu1968 , utilizator 10:35, 20 Octombrie 2014
Multumesc!
Acum nu e in insolventa si face plati inca desi salariile trebuie platite inaintea altor obligatii.
Daca in timpul cat dureaza procedurile legale(adica mult timp) compania intra in insolventa sau o baga el (cum a mai bagat si alte firme ale lui(tot ca sa nu -si plateasca datoriile),eu raman cu paguba salariilor neplatite?
Administratorul scapa?
Nu poate raspunde civil pentru paguba pe care mi-a facut-o?
Ultima modificare: Luni, 20 Octombrie 2014
piticu1968, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neexecutarea hotararii judecatoresti piticu1968 piticu1968 Am castigat in instanta drepturi salariale impotriva angajatorului. Am solictat sa execute hotararea judecatoreasca si sa-mi plateasca suma hotarata de ... (vezi toată discuția)
Neplata obligatiilor salariale- cine raspunde? administratorul sau asocatii? strumf007 strumf007 Buna ziua, as avea nevoie de ajutorul dvs. cu urmatoarea nelamurire: Intr-o firma sunt 4 asociati. Unul dintre asociati este si administrator. Acum firma ... (vezi toată discuția)
Firma refuză să-mi plătească drepturile salariale câștigate în instanță. am plătit executor, am depus plângere penală, ce aș mai putea face?r Roxana Nerea Roxana Nerea Buna ziua. Am o nelămurire În urma cu un am am fost dată afară de la locul de munca fiind gravida. Am avut cauza de câștig fara drept de apel. Dar nu ... (vezi toată discuția)