avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiu comun al blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiu comun al blocului

Buna seara, am o nelamurire in legatura cu spatiul verde din fata blocului.
Locatarii din acest imobil s-au hoarat sa planteze copacei pe spatiul verde din fata blocului spunand ca este mai frumos. Eu nu am fost de acord, deoarece eu stau la demisol si imi ia lumina de la geam. Desi le-am spus parerea mea, ei au plantat pe motiv ca asa este in proiectul blocului. Se poate face ceva in aceasta privinta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: terentetalharu , utilizator 22:55, 7 Octombrie 2014
Spatiul din jurul imobilului de locuit poate avea 2 statute distincte ,fie este proprietate privata ,
fie tine de domeniu public
ei au plantat pe motiv ca asa este in proiectul blocului.

Proiectul imobilului reprezinta ansamblul de relevee si informatii tehnice referitor strict la constructie
Cumpărați-va o drujba. Glumesc...in mod normal este in responsabilitatea ADP. Faceți o petiție la A.D.P.-ul de sector.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima fata de bloc la care se pot planta arbori/arbusti ionescu iulian ionescu iulian Locuiesc la bloc,la parter,cu vedere in spatele blocului. Cand am cumparat apartamentul,erau plantati langa apartament un arbore si doi arbusti,la o distanta ... (vezi toată discuția)
Certificat urbanism imprejmuire teren in ansamblu de locuinte kravitz1900 kravitz1900 Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament intr-un bloc situat intr-un cartier rezidential. Apartamentul este situat la demisol si are in fata un spatiu ... (vezi toată discuția)
Spațiul verde din fata blocului Annnna8789 Annnna8789 Bună seara! Locuiesc la parter la un bloc de 4 etaje iar vecinii s au apucat de plantat flori si copaci mii in fata geamului meu..chiar aproape de geam. ... (vezi toată discuția)