avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buletinul insolventei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buletinul insolventei

Am reusit sa citesc cate ceva din legea insolventei .Din cate am inteles , datele despre insolventa unei firme, notificarile , citatiile pentru creditori , se publica in "Buletinul insolventei".Imi puteti spune va rog cum ajung in posesia acestui buletin si daca trebuie sa fac abonament (am vazut cat de mult costa ) pentru a urmari procedura urmata de administratorul judiciar pentru cele doua firme pentru care am depus cerere de inscriere in tabelul creditorilor ?
Exista o alta solutie pentru a urmari ce se intampla in conditiile in care administratorul judiciar nu mi-a trimis nici o notificare ?
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 16:49, 25 Mai 2009
Solicitati dosarul cauzei la Tribunal si astfel puteti urmari etapele desfasurarii procedurii insolventei pentru debitoul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tabel preliminar insolveta ALEXUTA SEBASTIAN ALEXUTA SEBASTIAN BUNA SEARA AM AVUT O FIRMA ACUM ESTE IN INSOLVENTA AS DORI SA STIU CUM SE FACE TABELUL PENTRU INSCRIEREA DEBITORILOR SI A CREDITORILOR VA MULTUMESC (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala axellcom axellcom In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si ... (vezi toată discuția)
Mai am vreo sansa?sa mai platesc taxe de timbru? bge bge T Subsemnata , lichidator judiciar desemnat în dosarul cu numărul de mai sus, referitor la Cererea de repunere in termen si Cererea de ... (vezi toată discuția)