avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea pensiilor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea pensiilor

Daca o persoana a lucrat inainte de 2001 in grupa I de munca, spre exemplu 2 ani si 11 luni iar in grupa a II-a 1 an si 1 luna, cele doua perioada pot fi cumulate ca grupa a II-a? In momentul de fata, conform anexelor la lege, trebui minim 6 ani de grupa I si minim 2 ani de grupa a II-a.
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 12:39, 8 Octombrie 2014
Nu se cumuleaza....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectele legii nr. 380/2013 cu privire la reducerea varstei de pensionare eagle_free eagle_free Buna seara. As dori sa supun in discutie o problema aparuta odata cu intrarea in vigoare a legii nr. 380/2013. Mie mi se pare ca prin legea 380/2013 s-a ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta de pensionare limita de varsta ccandrici ccandrici Tatal meu este nascut la 06.01.1952 Vechime in munca:35 ani si 7 luni. Mai sunt si urmatoarele perioade, care nu sunt sigur daca se considera stagii ... (vezi toată discuția)
Cumul reducere varsta grupele i si ii de munca. eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori si eu o lamurire vis-a-vis de cumularea reducerii varstei standard de pensionare. Pe site-ul unei case de pensii am gasit urmatoarele ... (vezi toată discuția)