avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transferul la cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transferul la cerere

In cazul Transferului la cerere de la o institutie publica cum ar fi fiscul la o primarie din acelasi judet am nevoie numai de acceptul odonatorului de credite de la primarie...tinand cont ca postul este vacant si inferior functie mele de la fisc, adica de pe insp superior pe insp principal la primarie si bineinteles cu respectarea cerintelor de sudii economice sau juridice.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 9 Octombrie 2014
Banuiesc ca sunteti functionar public, atat timp cat vorbiti de transfer . Daca da,in acest caz sunt incidente prevederile Legii 188/1999, si anume:
art.90 (5) Transferul la cerere se face într-o funcţie publică de aceeaşi categorie, clasă şi grad profesional sau într-o funcţie publică de nivel inferior,în urma aprobării cererii de transfer a funcţionarului public de către conducătorul autorităţii sau instituţiei publice la care se solicită transferul. În acest caz, transferul poate avea loc numai între autorităţi sau instituţii publice din administraţia publică centrală, între autorităţi administrative autonome ori, după caz, între autorităţi sau instituţii publice din administraţia publică locală.

Asadar, va trebuie doar aprobarea conducatorului autoritatii sau institutiei publice unde doriti sa va transferati.
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la cerere DIA63 DIA63 Lucrez ca f.p. si sunt afectat de restructurare.Am identificat o unitate asemanatoare care are deficit de personal inclusiv functia mea. Doresc sa ma transfer ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere Cristinabv Cristinabv Va rog sa imi spuneti daca ma pot transfera dintr-o functie de consilier superior de la primaria unui oras pe o functie de consilier sup la o directie ... (vezi toată discuția)
Transferul iulia_is iulia_is Sunt proaspat absolvent de administratie publica, si voi sustine un examen in aceasta luna pe un post la o primarie din alta localitate decat cea in care ... (vezi toată discuția)