avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Certificat de membru (oamr)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Certificat de membru (oamr)

Pe data de 6 septembrie m-am casatorit si am trecut pe numele sotului. Trebuie sa imi modific certificatul de libera practica a asistentilor medicali pe numele nou? Anul acesta l-am vizat pe 2014 cand eram pe numele de fata. Ce acte am nevoie daca trebuie sa fac acest lucru?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2014
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: iuliagabudean , utilizator 14:28, 9 Octombrie 2014
Da, trebuie sa anuntati:

Dupa primirea Certificatului de membru, asistentul medical are obligatia de a anunta orice modificare survenita in datele cu care figureaza in Registrul National Unic al Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania:
1.Schimbarea numelui (casatorie/divort),
2.Schimbarea domiciliului,
3.Modificarea gradului profesional (grad principal),
4.Schimbarea locului de munca (pe baza adeverintei de la noul loc de munca)
5.Obtinerea unei licente, specialitati, competente

Pare sa fie nevoie doar de o cerere de actualizare a datelor persoanle si copie dupa certificatul de casatorie.
[ link extern ]
multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea inscrierii in oammr uicr uicr in urma terminarii postlicealei FEG iasi am primit o adeverinta de libera practica valabila pana la sfarsitul anului respectiv caci am terminat in 2014 acum ... (vezi toată discuția)
Acte necesare angajarii ca amg Popescu Sofia Popescu Sofia ce acte sunt necesare angajarii ca asistent medical la un cabinet individual daca nu am mai lucrat in domeniu si daca este valabila copia dupa cazier dat find ... (vezi toată discuția)
Permis conducere Bianca Vlasin Bianca Vlasin Bună ziua, am următoarea situație : am obținut permisul de conducere în 12.09.2008. În 26.07.2014 m-am căsătorit, însă nu mi-am schimbat permisul ... (vezi toată discuția)