avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Batut de agentii de paza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Batut de agentii de paza

Buna ziua , am nevoie de un sfat, am fost cu sotul meu la un super market unde
a consumat un produs si punga nu a mai pus-o in cos, mentionez ca sotul meu este bolnav are dementa vasculara in urma unui AVC hemoragic si inceput de alzhaimer,recunosc ca am si eu vina mea ca nu am fost atenta la el, dar in sfarsit cand am plecat ne-au oprit 2 agenti de paza si mi-a adus fapta la cunostinta , am spus ca este ok si o platesc, dansii m-au bagat pe mine intr-o camera si pe sot l-au dus sa vada cat costa produsul, i-au spus sa le de-a 40 lei ca uita incidentul , produl costa 10 lei. Cand au venit in acea camera sotul meu vadit tulburat si putin agitat mi-a spus sa nu le dau atatia bani ca ma pacalesc si sunt niste hoti, moment in care agentul de paza l-a imbrancit pe sotul meu. Eu le-am spus sa se calmeze ca este bolnav si nu prea realizeaza el ce se intampla, in schimb ei au mai chemat un agent l-au imobilizat la pat si au inceput sa il bata, speriata am sunat la 112 moment in care unul dintre ei m-a dat pe usa afara si a vrut sa incuie usa ceea ce nu a putut deoarece aveam piciorul in usa. Vorbeam cu dispecera de la 112 ii spune-am ce se intampla si strigam si la ei sa nu il mai bata ca este bolnav, in timp ce un agent ma injura de tot neamul meu si ma scuipa spunand ca o sa ma bata si pe mine de o sa ma nenoroceasca.Am avut inspiratia de moment si i-am filmat cu telefonul dar nu prea mult ca ma tot impingeau afara. Cand au sosit agentii de politie i-au dat jos dupa sotul meu si i-au dat afara din camera pe agentii de la paza, vazand situatia si spunand ca asa ceva nu se face. Am facut plangere penala la politie si in numele meu pentru injurii si amenintari cu violenta si in numele sotului. Ce trebuie sa facem mai departe, el avand urme doar pe fata si pe gat, dar a ramas foarte traumatizat de aceasta situatie.
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2014
gmariana65, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:18, 9 Octombrie 2014
Mergeti neaparat la INML pentru CML, plangerea penala trebuia depusa pentru purtare abuziva, oricum cei de la politie o sa incadreze fapta; vor raspunde penal pentru faptele lor agentii batausi, sotul are posibilitatea sa se constituie parte civila in procesul penal solicitandu-le daune materiale si morale.
Initial solicitati certificat medico legal,pe care il anexati la plangerea formulata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu, injurii si amenintari Exorcitus68 Exorcitus68 Buna ziua! Din cauza unui incovenient produs pe baza unui loc de parcare public, care era liber si anume neplatit de nimeni, liber sa parcheze cine doreste, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecina din bloc DoarEu09 DoarEu09 Sunt locatar într-un cămin cu utilitățile folosite la comun, de 5 ani locuiesc în acest bloc și nu am legat nici un fel de prietenie cu nimeni pentru că ... (vezi toată discuția)
Reclamatie magazin dintimisoara andreea k andreea k Buna,ieri am vizitat magazinul Auchan Timisoara impreuna cu o prietena,am cumparat un pachet carne si o sticla de suc,totul a durat vreo 5 minute dupa care ... (vezi toată discuția)