avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchidere cont 4551 la lichidare societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchidere cont 4551 la lichidare societate

Buna ziua.

Care sunt inregistrarile corecte in cazul lichidarii unei societati fara activitate dar care are:

sold debitor cont 1171 = 25.000 RON
sold creditor cont 4551 = 26.000 RON

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Georgescu , Contabil 12:45, 9 Octombrie 2014
Dati toate conturile. Nu pot exista numai astea. Soldul lui 455.1 trebuie sa-l gasim in conturi de activ!
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant lichidare ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Anul trecut am deschis o societate (micro 3%), care nu a avut activitate pana acuma. Asociatul unic a ... (vezi toată discuția)
Stingerea datoriei catre asociat bartizoltan bartizoltan Buna ziua , am o societate care din iulie 2014 are activitatea suspendata pana la 3 ani societatea are o datorie la asociat de 46040 lei ( cont 4551 = ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma aflata in dizolvare michelle2000 michelle2000 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am de facut inregistrarile de inchidere ale unei firme iar in momentul de fata mai am in balanta ... (vezi toată discuția)