avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces civil - citare detinut la locul de detentie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces civil - citare detinut la locul de detentie

Buna ziua,

Vrem sa initiem un proces civil si am aflat ca paratul este detinut (conform portalului instantelor). In aceste conditii, cum trebuie facuta citarea daca nu cunoastem adresa locului de detinere? Facem demersuri pentru a-l afla sau citam prin publicitate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:28, 9 Octombrie 2014
Daca l-ati gasit pe portal, e detinut in judetul unde ati vazut asta. Faceti demersuri la penintenciarul de acolo pentru a afla daca e acolo sau nu.
La cererea de chemare in judecata, aratati instantei acest lucru si acesta va fi citat la locul de detinere si va fi adus la fiecare termen.
Si daca in judetul respectiv nu exista penitenciar unde ne adresam?
va trebui citat prin ANP (administratia nationala a penitenciarelor)
Faceti mentiune expresa in actiune ca in prezent este detinut si va fi citat prin Administratia Nationala a Penitenciarelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)
Modalitati de chemare in judecata a unei persoane/ familii in lipsa adresei de domiciliu getaniculescu@hotmail.com getaniculescu@hotmail.com Care sunt modalitatile de chemare in judecata a unei persoane/familii, daca nu se cunoaste adresa de domiciliu a acesteia, nici din tara, nici din Spania, unde ... (vezi toată discuția)
Carantina condamnat ContSters166582 ContSters166582 Rog ajutor in drept executional - condamnatul a fost extradat si adus in Bucuresti, pe tranzit. De aici, va fi trimis in carantina 21 zile la Penitenciarul ... (vezi toată discuția)