avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Modalitati de chemare in judecata a unei persoane/ ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Modalitati de chemare in judecata a unei persoane/ familii in lipsa adresei de domiciliu

Care sunt modalitatile de chemare in judecata a unei persoane/familii, daca nu se cunoaste adresa de domiciliu a acesteia, nici din tara, nici din Spania, unde se afla acum?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 16:41, 11 Decembrie 2017
Treceti ultimul domiciliu cunoscut al acestora, daca nu mai locuiesc in tara! Ulterior puteti solicita informatii de la evidenta persoanelor. Ce solicitati prin cererea dvs?
Ultima modificare: Vineri, 1 Decembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
Precizati adresa necunoscuta, resedinta de asemenea.

Instanta de judecata va va putea pune in vedere sa faceti demersuri la SEIP ( SERVICIUL DE EVIDENTA INFORMATIZATA A PERSOANELOR ) , in vederea identificarii ultimului domiciliu al paratului.

Reprezentantii acestui serviciu comunica direct instantei relatiile solicitate.

Va puteti interesa si dumneavoastra, prin cunoastinte, de adresa paratei.

Instanta de judecata poate dispune numirea unui curator special, care sa reprezinte interesele persoanei ce are resedinta in strainatate.

De asemenea, se poate dispune citarea la usa instantei, ori intr-un ziar de publicitate largita.

Citatiile se publica si online, pe portalul instantelor de judecata.

Daca partea se prezinta in instanta o data, se aprecieaza ca este legal citate, nefiind necesara citarea la termenele ulterioare.

De asemenea, daca partea are un mandatar, cu procura speciala, procedura se aprecieaza legal infaptuita daca acesta se infatiseaza in instanta.

Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor / lipsa una din parti pisica13 pisica13 Buna seara, In urma cu 10 luni am parasit domiciliul conjugal din varii motive. Acum cand vreau sa divortez, constat cu stupoare ca nevasta a vandut ... (vezi toată discuția)
Divort crissta38 crissta38 Am inaintat cererea de divort dar paratul nu este in tara ci lucreaza fara forme legale in strainatate.La prima infatisare procesul s-a aminat si mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Succesiunea asi vrea sa stiu cum asi putea face succesiunea dupa moartea mamei.mai am un frate care nu stim de 10ani nimic de el,si sora care mia lasat o procura de ... (vezi toată discuția)