avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere amanare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere amanare

Am de platit o taxa de timbru judiciar uriasa . Nu mi ajung banii . Am primit ajutor judiciar 100% ( am venituri ffff mici ) . Am mai cheltuit din acest ajutor cu expertize etc . Deci judecatorul nu mai are de unde sa traga toata suma , poate numai partial . Problema este ca de la 1 ianuarie intru iar pe 100% si ara coperi suma . Cum pot amina pina atunci ? Pentru ca sigur ramine in prinuntare la luna noienbrie ...ce ma fac ??
Daca vi s-a admis cererea de ajutor public judiciar de 100% este valabila pentru tot procesul .Daca s-a suplimentat taxa de timbru in acelasi dosar formulati o noua cerere si veti primi in continuare ajutorul public.
da dar nu mai ajung banii pe anul acesta . ar trebui sa intre in urmatorul an financiar ca sa acopere toata suma . daca fac cerere suplimenteaza cu a aramas pe act an si continua pe anul urmator financiar cu acoperirea intregii sume ??

deci : am de achitat13.000 lei suplimentare taxa timbru . pe anul acesta mi-a rama circa 3000 lei . ar trebui inca 10000 . Acesti 10.000 pot fi platiti in anul urmator tot din ajutor ? Se poate face o astfel de cerere ???
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2014
ilenuta1963, utilizator
Nu, ei sunt datorati acum. Daca depasiti plafonul maxim, cereti altceva, transe, altceva.
si daca transele se aproba , se pot intinde si in anul urmator ??
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2014
ilenuta1963, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere scutire taxa timbru respinsa irevocabil georgs georgs Intr-un proces cu CAS am depus cerere pt scutirea de la taxa de timbru in val de 100 lei pt ca nu am avut venit pe ultimile 3 luni. Am depus adev de la finante ... (vezi toată discuția)
Cum se poate esalona sau amana plata unei taxe de timbru? ContSters333333 ContSters333333 Nu am venituri si am de achitat o taxa de timbru pe valoare cam mare . Pot cere esalonarea sau plata imediat partial si aminarea platii finale pentru doua luni ... (vezi toată discuția)
Cerere ajutor judiciar ContSters333333 ContSters333333 Daca nu am venituri - si nu am - pot dovedi cu acte in regula , credeti ca instanta ma poate scuti de o taxa de timbru pe valoare . Nu am cum sa platesc nici ... (vezi toată discuția)