avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ordine de compensare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ordine de compensare

Buna ziua.
Referior la modul de intocmire al ordinelor de compensare am rugamintea sa-mi spuna cineva daca este corect eu ca initiator, pot intocmi si ordinul de compensare ptr. debitor din carnetul meu de ordine?
Daca am inteles bine, intrebati daca puteti emite din carnetul Dvs ordin de compensare si pentru alta persoana .
Raspunsul e nu, fiecare emite propriul sau ordin , astfel incit la arhiva Dvs vor fi : factura dvs ex. rosu, ordin compensare emis catre client , ex. rosu, ordin compensare de la client , exemplar albastru.
Nu puteti sa emiteti din carnetul Dmv ordin de compensatie pentru debitor
Aveti grija. Ordinul de compensare are numar emis de imprimeria nationala. Nu e foarte scump si se gaseste la papetarii sau la un centru de compensare. Trebuie sa aveti copie dupa cui pt firma care doreste achizitia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordine de compensare publicshare publicshare Doresc sa stiu daca am avut un contract de barter cu o companie si trebuie sa emitem ordine de compensare,trebuie sa emitem amandoua firmele ordine de ... (vezi toată discuția)
Ordin de compensare bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! As dori sa compensez o plata de 4500 ron si vreau sa stiu daca pot completa un ordin de compensare facut in word sau exista formulare tipizate. Va ... (vezi toată discuția)
Ordin de compensare marcelaL marcelaL buna, am si eu o intrebare.pe odinul de compensare pe care il emit eu (ex albastru si rosu) pe verso scriu doar facturile mele? iar cealalta parte cu care ... (vezi toată discuția)