avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deductibilitate cheltuiala bonuri fara cui
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deductibilitate cheltuiala bonuri fara cui

Buna ziua,

Este deductibila cheltuiala aferenta unui bon fiscal pe care nu este trecut cui-ul societatii, daca suma respectiva a fost achitata cu cardul firmei( deci nu este inclus in decont) ?


Multumesc!

Cel mai recent răspuns: andreea_florentina , utilizator 17:05, 14 Octombrie 2014
Din pacate, intrebarea este prea generala. Ce ai achizitionat?
Au fost achizitionate produse de curatenie in valoare de 120 lei ( firma detine un showroom de prezentare pentru produsele vandute ) si nu s-a solicitat factura ci doar un bon fiscal fara sa fie trecut cui-ul . Plata sumei s-a facut cu cardul firmei . In acest caz este deductibila cheltuiala aferenta?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate victoriapopovici victoriapopovici 1. daca am bon fiscal fara CUI la cumparator pentru materiale de curatenie, cheltuiala este deductibila daca intocmesc decont de cheltuieli? 2. daca am ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal pierdut, cum inregistrez plata in contabilitate? Cris1971 Cris1971 Buna seara, am achizitionat un bun la care am factura (am downloadat-o de pe site-ul firmei) dar am pierdut bunul fiscal cu care am platit. Cum inregistrez ... (vezi toată discuția)
Contabilizarea bonului fiscal kzst kzst azi am primit de la sefa mea un bon fiscal in valoare de 1610,56 lei, cu materiale de curatenie, dar fara factura, platit din banii ei personal, care ulterior ... (vezi toată discuția)