avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Am implementat chemarea la discutie. Sa stim si noi ...
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Am implementat chemarea la discutie. Sa stim si noi cand ne barfesc altii :)

Acum ceva vreme, intrebam daca ar fi bine sa scriem @user si utilizatorul in cauza sa fie alertat ca se vorbeste despre el intr=o anumita discutie. De astazi, este ideea a devenit realitate. Pentru a alerta un utilizator ca se vorbeste despre el intr-un anumit topic, nu e nevoie decat sa ii scrii username-ul in casuta invita la discutie. Asa cum am facut eu acum cu utilizatorii avlil, romascanu, trope_doi, freeelis, andreea lisievici, davideg, pianistul, etc.

O alta utilizare importanta a casutei "invita la discutie" este situatia in care scriu o intrebare si m-ar interesa foarte mult parerea unui utilizator despre situatia pe care am expus-o eu acolo. Poate ca in felul asta discutiile vor deveni si mai active, iar calitatea lor va creste considerabil.

Sper ca ideea e buna. Si ca am implementat-o corect. Pianistul e de vina daca sunt bug-uri. :tease:

So, daca aveti ceva de reclamat, scrieti pianistul in casuta "Invita la discutie" si o sa stie ca vreti sa vorbiti cu el. :dance:

O seara placuta.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 13:39, 9 Octombrie 2009
:thumbup:
excelent!
Eu am aflat mai greu cat m-au "barfit" altii pe vremea cand eram inca ramasa "agatata" in forum din 1970 :))
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
aha...sunt destept:P...cautam casuta cu pricina si mi-a trecut prinminte sa postez un mesaj sa vad daca apare ...a aparut
Eu am renuntat, dupa o vreme, s-o mai caut si m-am apucat sa raspund unor topicuri! Si-a aparut "invita la discutie"! :clapping:
Dar pe cine sa mai invit la ora aceasta? :blush2:
Gabriela....te-as invita eu la o dicutie, dar se pare ca deja ai plecat....:bow:
In acest caz.....plec si eu si va astept dimineata la :coffee:
:D excelenta ideea

Alte discuții în legătură

Modificari forum 19 mai 2009 alerte forum pianistul pianistul - am efectuat modificari la modul in care se trimit alertele. Utilizatorii Forumului Avocatnet.ro pot opta (sectiunea Centrul de alerte -> Alerte forum) ... (vezi toată discuția)
Unde este sectiunea melodii ContSters109653 ContSters109653 Va rog sa-mi spuneti unde este sectiunea \"melodii\". Si de ce :D Multumesc. (vezi toată discuția)
Modificari forum 07 mai 2009 pianistul pianistul - utilizatorii au de acum posibilitatea sa-si stearga contul Avocatnet.ro accesand Informatii Personale -> Sterge cont [b]Atentie! In momentul in care ai ... (vezi toată discuția)