Acum ceva vreme, intrebam daca ar fi bine sa scriem @user si utilizatorul in cauza sa fie alertat ca se vorbeste despre el intr=o anumita discutie. De astazi, este ideea a devenit realitate. Pentru a alerta un utilizator ca se vorbeste despre el intr-un anumit topic, nu e nevoie decat sa ii scrii username-ul in casuta invita la discutie. Asa cum am facut eu acum cu utilizatorii avlil, romascanu, trope_doi, freeelis, andreea lisievici, davideg, pianistul, etc.
O alta utilizare importanta a casutei "invita la discutie" este situatia in care scriu o intrebare si m-ar interesa foarte mult parerea unui utilizator despre situatia pe care am expus-o eu acolo. Poate ca in felul asta discutiile vor deveni si mai active, iar calitatea lor va creste considerabil.
Sper ca ideea e buna. Si ca am implementat-o corect. Pianistul e de vina daca sunt bug-uri. :tease:
So, daca aveti ceva de reclamat, scrieti pianistul in casuta "Invita la discutie" si o sa stie ca vreti sa vorbiti cu el. :dance:
Eu am renuntat, dupa o vreme, s-o mai caut si m-am apucat sa raspund unor topicuri! Si-a aparut "invita la discutie"! :clapping:
Dar pe cine sa mai invit la ora aceasta? :blush2: