avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplata pensie intretinere minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplata pensie intretinere minori

Buna ziua.Am o sentinta definitiva din 2006, doi minori incuviintati, in acest moment (au cam crescut) un singur minor,sa stabilit o pensie de 34% din VENITUL LUNAR NET REALIZAT ( de atunci tatal nu a mai lucrat cu contract niciodata) Nu sa efectuat nici o plata, incercari esuate de comunicare pe acerasta tema, nu am facut nimic pentru a recupera suma ( nu dispun de fonduri pentru executori sau taxe) .In acest an tatal (cel obligat la plata) intra in posesia cotei de mostenire a casei si bunurilor ce au apartinut parintilor acestuia urmarind totodata instrainarea lor.Ce as putea face macar acum cand exista o mica portita sa mai recuperez din ce imi datoreaza?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:33, 13 Octombrie 2014
Puteati face plangere penala pt abandon de familie.. era gratis.
La executor ati fi avansat doar o suma mica de bani pt cheltuieli.
Puteti recupera sumele restante pt ultimii 3 ani, apeland tot la executor.
Nu stiu daca mai poate recupera ceva, care e venitul realizat? Uf!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie intretinere ioana-03 ioana-03 buna seara, as dori sa stiu, daca ma poate ajuta cineva , cum il pot constrange pe tatal copilului sa ii plateasca pensia de intretinere de pe 34 de luni, desi ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara, tatal s-a angajat dar refuza sa plateasca madonna_sixtina madonna_sixtina Buna ziua. va rog sa ma ajutati si pe mine cu o consiliere gratis. am un copil de 9 ani, elev, in intretinerea mea. in anul 2010, tatal a fost obligat sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie de intretinere Adorjani Andrea Adorjani Andrea Tatal copiilor nu a trimis pensia de inretinere din martie 2010. Am depus o plangere penala dar mi s-a raspuns ca am depasit termenul de 60 de zile. Cum as ... (vezi toată discuția)