avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mi-as putea pierde dreptul?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mi-as putea pierde dreptul?

Locuiesc de 20 de ani intr-un apartament care este pe numele parintiilor si de ceva vreme s-au iscat niste discutii pe plan familial si s-au ajuns pana la a ma da afara din aceasta locuniita.Si nu stiu ce sa fac pentru ca nu mi se pare corect dupa ce am investit in acest apartament si mi-e teama ca pot ajunge in strada.Va rog daca imi puteti spune ce sanse am,daca exista vreo sansa de reusita?
Proprietarul are drept de dispozitie asupra bunului sau... Incercati o impacare amiabila, o mediere sau...judecata.
Reusita sa ce?
Apartamentul e al parintilor, le puteti cere despagubiri pentru imbunatatirile facute, macar unele, in functie de ce fel de imbunatatiri sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parintii vor sa ma dea afara din casa divka divka As dori lamuriri in problema mea.Locuiesc in apartamentul parintilor mei impreuna cu sotul si fiica in varsta de 2 luni.Parintii mei stau la tara,avand acolo o ... (vezi toată discuția)
Mostenire lilianamanea67 lilianamanea67 Buna ziua, problema mea este urmatoarea: Parintii mei mi-au dat mie un apartament in care sa locuiesc impreuna cu sotia, iar fratelui meu un alt apartament, ... (vezi toată discuția)
Despagubire dupa divort Barbu Florenta Barbu Florenta INAINTEA CASATORIEI AM VANDUT UN APARTAMENT ( AL MEU) PE NUMELE MAMEI MELE SI AM iNVESTIT BANII IN CASA IN CARE ,INCA LOCUIESC. EU SI FETITA NOASTRA .(am ... (vezi toată discuția)