Buna seara, ma numesc Florin din Ploiesti am 53 ani si am urmatoarea problema :
- ca urmare a unor probleme personale, ma vad nevoit sa ma mut cu familia in alt oras dar in prima faza pana imi gasesc ceva stabil acolo nu vreau sa vand apartamentul . Deoarece acest apartament este cu caldura la comun, am solicitat conducerii asociatiei sa ma sprijine si sa imi sigileze pe inchis robinetii de la calorifer pentru a nu mai plati costurile destul de mari de la incalzire. Din pacate acestia nu au fost de acord si m-au trimis la firma care distribuie agentul de caldura, unde am gasit intelegere cu conditia sa iau acceptul vecinilor si asociatiei. Aici a aparut problema deoarece presedintele fiind deja impotriva, a vorbit cu doi din cei 4 vecini care trebuiau sa-si dea acordul sa nu semneze si ma vad nevoit sa suport acele cheltuieli fara sa stau in apartament .
Oare nu exista posibilitatea de a inchide si sigila acele calorifere fara acorul vecinilor, doar printr-o hotarare a comitetului de bloc ? Chiar traim intr-o tara plina doar de hartii, cum sa fac sa imi caut dreptate, unde sa merg, este strigator la cer si la Dumnezeu sa incerci sa-ti cauti dreptate si sa nu ai unde. EU sunt in somaj, sotia munceste pe 600 lei si este si bolnava si ne mutam tocmai pentru a ne face un rost deoarece am reusit sa ne gasim de lucru la 100km de locul in care ne-am nascut, de acee va rog sa ma luminati ce sa fac sa nu mai ma obstructioneze asociatia si vecinii, e simplu eu nu o sa locuiesc in acel apartament, pot sa aduc dupa ce ma mut, dovada ca locuiesc la alta adresa si in alt oras, multumesc .
Debransare
ContSters79066
Am fost la CET in orasul in care locuiesc si am solicitat sa fiu debransata de la un numar de 3 calorifere din apartament, urmand sa raman bransata numai la un ... (vezi toată discuția)