avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatia muncii

Buna seara !
Va rog sa ma ajutati intr-o speta. In institutia publica la care lucrez exista o persoana care si-a suspendat contractul de munca acum 4 ani, si o face constant, din doi in doi ani. Anul acesta si-a dat demisia, dar a revenit ulterior asupra deciziei, inainte de termenul de intrare in vigoare a demisiei. A solicitat, in schimb, o nou suspendare a contractului de munca pentru inca doi ani de zile.

Intrebarea mea este: poate sa lucreze pe prioada suspendarii CIM-ului din institutia (publica) noastra de cultura intr-o alta institutie publica (fiind in prezent angajata cu norma intreaga la o universitate de stat) ?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Bogdan
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2014
bogdann13, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:34, 10 Octombrie 2014
Da, poate face asa ceva .

Art.35 C.mun. nu impune nicio restrictie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna dupa terminare concediu ingrij copil pana la 2 ani aeveronica aeveronica Intrebare: daca la intrarea in CIC pana la 2 ani mai aveam de efectuat 35 de zile de concediu de odihna ( deci acum 2 ani), la revenirea la serviciu mai am ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract individual de munca mopy mopy daca am o suspendare a contractului individual de munca cu acordul partilor (cerere de concediu fara plata) cum e corect sa documentez acest lucru? In afara de ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata si maternitatea m_olga m_olga Buna, Incepan cu data de 04.02.2012 am intrat in concediu pentru crestre copil, 2 ani,insa in data de 14.04.2012 contractul meu de munca expira. Ce se va ... (vezi toată discuția)