avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod Caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod Caen

Buna. Am si eu o intrebare. Daca o societate are codul CAEN principal 563 cu tipul de activitate Baruri si alte activitati de servire a bauturilor poate sa isi adauge o alta activitate dintr-o alta clasa de exemplu 4762 Comert cu amanuntul al ziarelor si articolelor de papetarie in magazine specializate.
Cel mai recent răspuns: ContSters318277 , utilizator 08:32, 10 Octombrie 2014
Se poate, dar trebuie autorizata aceasta activitate de Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen obiect de activitate strelitia strelitia Pentru un magazin de birotica si papetarie precum si servicii de printare, laminare, legatorie, indosariere etc. Ce cod CAEN pot trece ca obiect de activitate? (vezi toată discuția)
Daca vand materiale didactice ce cod caen trebuie? LuminitaNatali LuminitaNatali Buna ziua, daca vand materiale didactice ce cod CAEN trebuie sa am, se vor vinde, rechizite, ce tine ce laborator chimie, ex. eprubete, microscoape,jocuri ... (vezi toată discuția)
Autorizatii firma comert cu carti, rechizite stelutanicoleta stelutanicoleta Buna ziua. Doresc sa imi deschid un magazin de carti, rechizite, jucarii. Ce autorizatii imi trebuie pentru functionare? (vezi toată discuția)