avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii firma comert cu carti, rechizite
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii firma comert cu carti, rechizite

Buna ziua. Doresc sa imi deschid un magazin de carti, rechizite, jucarii. Ce autorizatii imi trebuie pentru functionare?
Cel mai recent răspuns: stelutanicoleta , utilizator 13:27, 14 Februarie 2017
Comert cu amanuntul al jocurilor si jucariilor, in magazine specializate 4765 Comert cu amanuntul al jocurilor si jucariilor, in magazine specializate Aceasta clasa include: -vanzarea cu amanuntul a jocurilor si jucariilor facute din orice material Aceasta clasa exclude: -vanzarea cu amanuntul a consolelor pentru jocuri video, vezi 4741 -vanzarea cu amanuntul a software-ului de utilizare generala, inclusiv al jocurilor video;
Comert cu amanuntul al ziarelor si articolelor de papetarie, in magazine specializate 4762 Comert cu amanuntul al ziarelor si articolelor de papetarie, in magazine specializate Aceasta clasa include de asemenea: -vanzarea cu amanuntul a rechizitelor de birou, cum ar fi creioane, pixuri, hartie etc.
4761 Comert cu amanuntul al cartilor, in magazine specializate
4762 Comert cu amanuntul al ziarelor si articolelor de papetarie, in magazine specializate
nu imi trebuie autorizatii de la pompieri, mediu, protectia muncii etc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii magazin articole papetarie? florin89 florin89 Buna seara, 1.Stiti cumva ce autorizatii sunt necesare pentru deschiderea unui magazin cu articole de papetarie si birotica si periferice ? 3.Trebuie ... (vezi toată discuția)
Cod caen obiect de activitate strelitia strelitia Pentru un magazin de birotica si papetarie precum si servicii de printare, laminare, legatorie, indosariere etc. Ce cod CAEN pot trece ca obiect de activitate? (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen i.i dey_23 dey_23 Buna ziua, Am infiintat de curand o intreprindere individuala ,avand cod caen 4771 comert cu imbracaminte in magazine specializate,si as dori sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)