avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Trecerea in receptie a obiectelor promotionale Pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Trecerea in receptie a obiectelor promotionale Pfa

Buna!

Am un pfa pe o sala de fitness(aerobic) unde organizez evenimente ocazional.
La aceste evenimente dau gratuit tricouri inscirptionate si bratari de silicon si saltele inscrisptionate + altele .
Cum procedez cu trecerea in receptie si cum deduc daca acestea vor fi date , implicit nu se vor afla in sala . Cum se procedeaza cu articoloele promotionale ?
Va multumesc anticipat !
Szabo Anita
Cel mai recent răspuns: Dianex Serv SRL , Contabil 18:43, 11 Octombrie 2014
Faci receptie pentru respectivele produse. Intocmesti un referat de necesitate. "Pe data de ... se organizeaza ... unde se vor distribui urmatoarele produse..... ". Faci bon consum pentru respectivele produse. Sa nu te mire daca organul de control o sa solicite document de predare a produselor (adica persoana care a primit sa semneze). Atentie!!!. Poti sa scazi din baza de impozitare doar 2% din profitul anual. Adica daca la sfarsitul anului venituri-cheltuieli aferente activitatii (fara sa iei in considerare cheltuielile cu produsele promotionale) = 10.000 lei, atunci ai voie sa scazi din baza impozabila doar 200 lei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2014
Dianex Serv SRL, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sala de fitness (aerobic si masaj) Millia Millia Buna ! Intentionez sa deschid o sala de fitness unde voi organiza ore de aerobic , antrenamnete personale si voi oferi si servicii de tratamente corporale si ... (vezi toată discuția)
Activitati comert asociatie - in cadrul unui eveniment sportiv Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua, Apelez la bunavointa si timpul dvs. pentru a ma ajuta cu cateva informatii legate de urmatoarea speta. O asociatie (Asociatia Surzilor din ... (vezi toată discuția)
Am fost umilită de proprietarii unei săli de fitness. cui mă pot adresa? Grwt Grwt Buna ziua! Astazi, mi s-a intamplat ceva penibil, dar sunt hotarata sa iau masuri in urma celor intaplate, prin urmare, in timpul unui antrenament intr-o ... (vezi toată discuția)