separatistul a scris:
da draga domnule/doamna , si firma prin juristul ei poate face plangere care sa duca mai apoi la un dosar penal .
acele diagrame sunt niste documente , nu doar niste cercuri de hartie , care trebuie tinute in arhiva societatii 5 ani , iar la bordul camionului 30 de zile.lipsa lor atrage dupa sine o amenda intre 12000 si 14000 lei + retragerea licentei(pretul licentei 1000 euro) si autorizatiei de transport(pret autorizatiei 9000 euro) , fara drept de a mai solicita alta .
sa furi niste documente , cu bune stiinta zic eu , cred ca s-ar incadra la furt calificat ...dar zic cred , inca nu am acuzat pe nimeni de asa ceva in 9 ani de transport .
Draga domn/doamna transportator,referitor la termene si cuantum uri nu e locul de contraziceri,ma intreb: cum de nu ati observat din intrebare ca era vorba despre o plangere legata de neplata unor drepturi salariale ? Oare cate "plangeri" s ar face impotriva angajatorului cand nu isi indeplineste obligatiile?care ar duce mai apoi la dosare penale?cand vorbim de Regulamentul A.E.T.R...ma indoiesc ca balanta s ar inclina in favoarea soferilor ,privind "dosarele penale"
Raspunsul meu catre calin112 ar fi : art 1556 NCC