avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca nu se dau diagramele unei firme care nu a platit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca nu se dau diagramele unei firme care nu a platit soferul ce risca?

Intrebarea mea este urmatoarea : un sofer care este neplatit ce risca daca nu da diagramele firmei care nu la platit? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: psh , utilizator 21:58, 14 Octombrie 2014
Cercetare disciplinara...
dosar penal .
daca ARR va intreaba de diagrame de pe ultima luna si nu le aveti , ce veti face ?
stiti cat costa amenda , daca o scriu aici , jumatate din utilizatori or sa treaca pe medicamente de inima .
separatistul a scris:

dosar penal .
daca ARR va intreaba de diagrame de pe ultima luna si nu le aveti , ce veti face ?
stiti cat costa amenda , daca o scriu aici , jumatate din utilizatori or sa treaca pe medicamente de inima .

Firma ii face dosar penal?=D>
da draga domnule/doamna , si firma prin juristul ei poate face plangere care sa duca mai apoi la un dosar penal .
acele diagrame sunt niste documente , nu doar niste cercuri de hartie , care trebuie tinute in arhiva societatii 5 ani , iar la bordul camionului 30 de zile.lipsa lor atrage dupa sine o amenda intre 12000 si 14000 lei + retragerea licentei(pretul licentei 1000 euro) si autorizatiei de transport(pret autorizatiei 9000 euro) , fara drept de a mai solicita alta .
sa furi niste documente , cu bune stiinta zic eu , cred ca s-ar incadra la furt calificat ...dar zic cred , inca nu am acuzat pe nimeni de asa ceva in 9 ani de transport .
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2014
ContSters324606, utilizator
separatistul a scris:

da draga domnule/doamna , si firma prin juristul ei poate face plangere care sa duca mai apoi la un dosar penal .
acele diagrame sunt niste documente , nu doar niste cercuri de hartie , care trebuie tinute in arhiva societatii 5 ani , iar la bordul camionului 30 de zile.lipsa lor atrage dupa sine o amenda intre 12000 si 14000 lei + retragerea licentei(pretul licentei 1000 euro) si autorizatiei de transport(pret autorizatiei 9000 euro) , fara drept de a mai solicita alta .
sa furi niste documente , cu bune stiinta zic eu , cred ca s-ar incadra la furt calificat ...dar zic cred , inca nu am acuzat pe nimeni de asa ceva in 9 ani de transport .

Draga domn/doamna transportator,referitor la termene si cuantum uri nu e locul de contraziceri,ma intreb: cum de nu ati observat din intrebare ca era vorba despre o plangere legata de neplata unor drepturi salariale ? Oare cate "plangeri" s ar face impotriva angajatorului cand nu isi indeplineste obligatiile?care ar duce mai apoi la dosare penale?cand vorbim de Regulamentul A.E.T.R...ma indoiesc ca balanta s ar inclina in favoarea soferilor ,privind "dosarele penale"
Raspunsul meu catre calin112 ar fi : art 1556 NCC

Alte discuții în legătură

Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)
Camion abandonat de angajat in strainatate Fraier Fraier Buna ziua! As vrea sa stiu cu pot trage la raspundere un angajat pe postul de conducator auto, care mi-a abandonat camionul in Danemarca. ... (vezi toată discuția)