avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Procedura blocare lege si portal legi blocate
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Procedura blocare lege si portal legi blocate

Sunt interesat sa cunosc care este procedura de blocare a unei legi care nu a intrat in vigoare si pe ce portal online se pot gasi aceste legi. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 10 Octombrie 2014
piic, utilizator
Cel mai recent răspuns: piic , utilizator 11:21, 14 Octombrie 2014
Am gasit raspunsul singur pentru portalul unde se gaseste starea proiectelor si legilor: [ link extern ]
Poate stie cineva care este procedura pentru blocarea unei legi dar si pentru a contesta o lege daca a intrat deja in vigoare.
Ultima modificare: Vineri, 10 Octombrie 2014
piic, utilizator
Din pacate nu a raspuns nimeni la acest topic. Am mai gasit o informatie aici pe avocatnet la un topic pentru contestarea unei legi:
www.avocatnet.ro/content/for...
si cateva explicatii pentru exceptia de neconstitutionalitate pe site-ul ccr.ro:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut un dictionar juridic roman-spaniol dumitrescu_corina_elena dumitrescu_corina_elena Buna! Sunt studenta la Drept si am nevoie de un dictionar juridic roman-spaniol pentru a aprofunda cunostiintele juridice in aceasta limba straina. Aveti ... (vezi toată discuția)
Acte la infiintare persoana fizica autorizata catalindmarin catalindmarin Buna ziua Va rog sa ma ajutati intr-o problema (cu siguranta s-a mai scris aici despre ea): Ce acte sunt necesare pentru a deveni o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Noul act normativ referitor la grupele 1 si 2 de munca ronaldo77 ronaldo77 buna ziua!va rog mult vreau sa stiu daca s-au dat grupele 1 si 2 mama a lucrat in grupa 1 si vrea sa stie daca a aparut in monitorul oficial. Si eu daca ... (vezi toată discuția)