avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum obtin plata despăgubirilor de la cel condamnat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum obtin plata despăgubirilor de la cel condamnat?

Buna ziua, Acum 3 ani sotul meu a fost ucis,inculpatul a fost condamnat pe baza art.174 cp. definitiv si irevocabil.instanta a decis ca inculpatul a-mi datoareaza o suma de bani,cum trebuie sa ma comport care sunt demersurile,nu sunt in domeniu si ma depaseste,precizez inculpatul e de etnie roma. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 12:49, 10 Octombrie 2014
Legalizati sentinta si mergeti cu ea la executor. O va pune in executare si daca inculpatul are bunuri pe numele sau, va veti recupera suma. Daca nu are bunuri, nu aveti ce sa ii luati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal despagubiri C.Fabyola C.Fabyola buna tuturor,sunt in proces cu un indivit care mia omorat sotul ,procesul se va tine la sfarsitul luni si asi dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta penala nyusziful nyusziful buna ziua, cum se executa o sentinta penala? In speta este vb despre o sentinta penala pronuntata in data de 30.07.2013, prin care inculpatul a fost condamnat ... (vezi toată discuția)
Sentinta penala definitiva cipriang4s cipriang4s Buna ziua ! Stimati avocati,azi am reusit dupa 2 ani sa intru in posesia unui exemplar din hotararea definitiva in care eram parte vatamata si partile ... (vezi toată discuția)