avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Plata reorganizare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plata reorganizare

Buna ziua, Speta de fata este urmatoarea:
Societatea debitoare (aflat in reorganizare judiciara), nu mai are unde sa plateasca rata la creditorul aflat pe lista reorganizarii deoarece , SC creditoare nu mai are cont deschis la banca, si sc creditoare este in curs de inchidere si curand va fii radiat din ORC. UNDE pot platii rata reorganizarii? ce trebuie sa fac ? nu mai voi fii nevoit sa achit catre un creditor inexistent?
Cel mai recent răspuns: Av. IoanaB , Avocat 22:54, 20 Octombrie 2014
Suspendati plata pana ce creditorul isi deschide cont bancar sau pana cesioneaza creanta catre un cesionar si acesta va notifica sau catre un creditor al creditorului dvs.
Trimiteti catre creditor si o notificare. Nu vad alta solutie.
Administratorul judiciar (sau ma rog special, daca aveti asa ceva) ce zice? Caci el trebuie sa dispuna.
Ultima modificare: Vineri, 10 Octombrie 2014
trandafir2, moderator
Puteti depune suma intr-un cont escrow apartinand dvs cu specificatia ca acea suma va fi avuta in vedere pt plata ratei potrivit planului de reorganizare. Luati legatura cu lichidatorul societatii creditoare sa va ofere informatii suplimentare privind statusul procedurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare credit cesionat mary_stoica mary_stoica Buna ziua, Creditul societatii este declarat scadent datorita restantelor. IFN-ul incepe executarea. La executor se discuta si se semneaza o esalonare de ... (vezi toată discuția)
Lichidare de la o societate in reorganizare dorel13 dorel13 Am lucrat la o sc aflata in reorganizare judiciara. Am intrat in somaj dar nu mi s-au dat salariile pe ultimele 3 luni chiar daca in contractul colectiv de ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii curente corstef corstef pentru datoriile curente (exceptand creanta din tabel) pe care societatea aflata in reorganizare le are fata de un creditor, se poate intenta actiune de ... (vezi toată discuția)