avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa cu executare- condamnatul isi poate vinde ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa cu executare- condamnatul isi poate vinde bunurile?

buna, daca o persoana arestata ,condamnare definitiva pentru omor,si are bunuri pe numele lui poate sa-si vanda bunurile atata timp cat e arestat? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: badboy20cm , utilizator 12:06, 19 Octombrie 2014
Da. Puteti duce notarul la puscarie.
Si daca notarul nu vrea sa vina ? . eu am solicitat 3 notari sa vina acasa la mine pentru ca sa obtin pentru mama mea ( are 85 de ani si o operatie grea la femur - deci netrasportabila ) un act , si nu a vrut niciunul sa vina , desi le-am spus ca-i duc si adu cu masina . Nimic - dar in inchisoare ?
domnul "justitiarul 7 " pare mai aproape de termenii nonargou , denumirea de "inchisoare ". Apropo stiti de unde provine termenul de " puscarie " , si din ce an ?
Intrebarea suna pentru mine ,in sensul ca ,fiind pedepsit incearca sa isi vand bunurile inainte de a fii pus sa despagubeasca ,victima,rudele ,etc .

Din cate imi aduc aminte este o lege in acest sens ,nu o stiu exact ,dar se refera ceva ca vrei sa iti vinzi bunurile cu rea credinta ,de a nu platii despagubirile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am facut un antecontract la notar, iar intre timp vanzatorul a fost arestat preventiv yoniro84 yoniro84 Buna ziua!Am facut un antecontract la notar, pe data de 2 decembrie 2014 pentru un apartament. Antecontractul expira pe 2 februarie. Avansul a fost 20000 ron ... (vezi toată discuția)
3 intrebari despre cercetarea penala rosemore rosemore Hi Am 2 intrebari. 1.In cazul unui dosar penal cand procurorul solicita arestarea preventiva o face pe baza unor probe pe care trebuie sa le sustina prin ... (vezi toată discuția)
Tentativa de crima ralucaanda ralucaanda Buna ziua.In data de 15-12-2011 fostul meu prieten m-a asteptat in curtea scolii unde invata sora mea de 11 ani,cu probleme speciale.Eu imi duceam sora la ... (vezi toată discuția)