avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citat in calitate de parte vatamata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citat in calitate de parte vatamata

Dupa 12 ani un prieten a primit o citatie sa se prezite la tribunal ca parte vatamata intr-un proces Ce trebuie sa faca in cazul in care nu poate sa mearga si ce ar trebui sa faca sa nu mai fie deranjat cu asa ceva ... ?

Multumesc anticipat
Daca este parte vtamata, poate ar fi bine sa se intereseze ce drepturi i se cuvin, si apoi sa invedereze instanta ca nu are nici o pretentie, personal in fata instantei, sau printr-o declaratie notariala.
Si unde se poate interesa ?

nu stiu daca am mentionata dar in cei 12 ani nu sa auzit nimik de proces se poate dupa atat timp sa fie fie deranjat?
La arhiva instantei.
La arhiva instantei gaseste drepturile ce i se cuvin?
La arhiva instantei gaseste dosarul pentru studiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi retrag plangerea iasmina00 iasmina00 buna ziua,am o problema si nu stiu ce sa fac,am fost implicata intr-un dosar penal trafic cu minori,eu pe vremea aceea fiind minora,am fost intimidata de ... (vezi toată discuția)
Citatie klaudya_233 klaudya_233 Buna ziua, am primit urmatoarea citatie: \" Sc ... srl din Buc, adresa .... este chemat in aceasta instanta la camera ..., complet presednte, in data de ... (vezi toată discuția)
Comunicarea motivelor pentru care am fost citat Sunrunner Sunrunner O prietena a gasit o citatie in cutia postala neansotita de comunicarea motivatiei citatiei (nu stie de ce a fost citata). I s-a spus doar sa se prezinte in ... (vezi toată discuția)