avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara

sunt in proces pentru pensia de intretinere din iunie anul asta.cand se va finaliza procesul voi primi pensia pana in prezent???el nu nuncescte nici unde si a specificat asta si in proces!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:59, 11 Octombrie 2014
Pensia se va stabili in functie de venitul minim pe economie si incepand cu data introducerii actiunii.
si daca nu va plati atunci imedeat???pot face plangere direct???
Dupa 3 luni de neplata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicati-mi hotarararea judecatoreasca !(va rog) karenina-roman karenina-roman Va rog frumos,explicati-mi si mie urmatoarea hot.jud.: ,,Majoreaza obligatia de intretinere stabilita prin sentinta civila nr.x/zzzz,a judecatoriei X , de la ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere betty2001 betty2001 la cat timp primesc pensia de intretinere de la data la care am fost la tribunal ,unde sotul si-a dat incuvintarea sa o plateasca? multumesc (vezi toată discuția)
Pensie alimentara daca am ramas fara serviciu edmond11 edmond11 Buna ziua, As dori sa stiu cum anume se calculeaza pensia alimentara, in cazul in care nu mai am serviciu. Sa presupunem ca maine raman fara serviciu. Pot ... (vezi toată discuția)