avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sa ma mai plang la CSM?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sa ma mai plang la CSM?

se poate face plangere la CSM cu referire la judecarea a doua procese, unul civil si unul penal?
Este vorba despre aceiasi suprafata de teren insa, pricina a fost : tulburare de posesie, a doua pricina, revendicare si anularea TP al paratilor
Cel mai recent răspuns: dogarudobra , utilizator 23:14, 10 Octombrie 2014
Si care ar fi nemultumirea?
la pr penal, procurorul nu a respectat obiectivele date de inst sup,si desi m-am plans judecatoriei, s a hotarat in baza art 278 alin 8 lit a ca ramane asa cum se stabilise dinainte, fara a cerceta, Acest dosar avand drept cauza tulb posesie era din 2006 si retrimis de 5 ori la parchet, iar la civil din 2009 pana im 2014 s a trecut dosarul prin 10 completa de judecata
a fost in 2012 recurs si cauza a fost trmisa spre rejudecare
au fost o multime de probleme pe parcurs, refuzuri din partea instantei de a respunde la cereri legal facute, decaderi din drepturi, amenzi, scoarerea mea din sedinte etc
Lupta mea pt greptate nu a fost chiar in zadar
Intr un final judecatoarea a inteles dreptatea pt care luptam, sa zic asa, si mi a dat dreptate
Instanta de recurs insa a anulat partial hotararea primei instante, adica a respins anularea TP al paratilor pt o suprafata de pamant care se suprapunea cu TP al meu
Cu aceasta hotarare luata fara a cerceta probele de la dosat a adus situatia ca si inainte de judecata, adica terenul lor este peste o parte din terenul meu
A fost suparata tare inst de recurs ca am supus prima instanta la grele chinuri pt a intelege cauza
In plus a incalcat procedura de a da cuvantul partilor
La recursul facut de parati a dat cuvantul avocatei paratilor (ecurent) apoi mie(parat) si in final consilierului juridic al Com Loc(recurent)
Aici a fost manevra facuta de judecator care spre final ii sugereaza cons juridic" ziceti ca este pamant pt amandoi?"
" Da doamna " , respunde cons juridic, fara sa fi venit de la sine aceasta ideie
In baza acestor afirmatii a respins anularea TP ceruta de mine
Nereguli au fost multe, nu pot sa le enumar pe toate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai exista vreo cale? dogarudobra dogarudobra am depus o cerere in instanta de revendicarea unei suprafete de teren detinuta cu TP Dupa eliberarea TP, cu 4 ani mai tarziu o alta persoana a fost pusa in ... (vezi toată discuția)
Se castiga vreodata cu cererea de revizuire? dogarudobra dogarudobra daca cu cerea de revizuire se poate castiga vreodata , avand in vedere ca este judecata de acelasi complet am avut cantraditii cu instanta care a judecat ... (vezi toată discuția)
Dupa 5 ani de judecata, decizia data la recurs areadus cauza ca inainte de judecata dogarudobra dogarudobra din 2009 am cerut revndicarea a 2500mp, deoarece comisia mai eliberase un alt TP de 1000mp peste suprafata din actul meu de prop Procesul a fost lung,. La ... (vezi toată discuția)