avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se castiga vreodata cu cererea de revizuire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se castiga vreodata cu cererea de revizuire?

daca cu cerea de revizuire se poate castiga vreodata , avand in vedere ca este judecata de acelasi complet
am avut cantraditii cu instanta care a judecat recursul, fiinca am criticat aproape tot si am aratat cu probe ca se judeca partinitor
pot revoca instanta care nu a cercetat in nici un fel cazul?
de exp procesul avea pe fond anularea unui TP eliberat mai tarziu peste supr detinuta de mine cu TP
la prima instanta s-a hot anularea TP cu suprafata care se suprapunea
Inst de recurs a anulat prima hotarare si a modif in parte hotararea data de prima inst si anume a modificat anularea TP al paratilor
Acum lucrurile sunt ca si inainte de judecata
ce sa fac?:((
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:04, 5 Iunie 2014
revizuirea este o cale extraodinara de atac si se promoveaza doar pentru motive stricte prevazute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot formula concomitent revizuirea si contestatia in anulare? dogarudobra dogarudobra am un proces care s-a terminat la recurs, nefavorabil mie la recurs instanta a hotarat sa nu anuleze TP al paratilor pt suprafata ce se suprapune cu ... (vezi toată discuția)
Sa ma mai plang la csm? dogarudobra dogarudobra se poate face plangere la CSM cu referire la judecarea a doua procese, unul civil si unul penal? Este vorba despre aceiasi suprafata de teren insa, pricina a ... (vezi toată discuția)
Pot deschide un nou proces? dogarudobra dogarudobra m-am judecat cu doua persoane fizice, cu comisia locala si cea judeteana pt restabilirea dreptului de proprietate asupra unei suprafete de teren care a fost in ... (vezi toată discuția)