Detin o diploma de filologie limbi straine care imi permite sa functionez atat ca traducator-interpret cat si ca profesor de limbi straine. Pentru ca in ultima vreme m-am axat mai mult pe traduceri mi-am facut un PFA pentru aceasta meserie. De curand am primit o ofera de a lucra si ca profesor, dar mi s-a spus ca pentru acest lucru imi trebuie PFA de profesor.
Intrebarea mea: Pot trece activitatea de profesor pe acelasi PFA de traducator, adica sa adaug un alt cod de activitate pe acelasi CIF si sa am un singur PFA? Sau trebuie sa infiintez un alt PFA cu activitate specifica de profesor, adica sa detin doua PFA-uri separate? Ce ma sfatuiti?
Se poate sa treceti si alte coduri CAEN pe PFA. Trebuie sa verificati daca codul CAEN pentru activitatea de profesior nu intra in categoria codurilor unice.
Multumesc pentru răspuns!
Unde pot verifica acest lucru? La Finante sau la Reg,Com? PFA-ul de traducător este înregistrat la Finante ca meserie liberală. M-as mira sa nu ma întoarcă de acolo la Reg.Com. Sub pretextul ca PFA profesor nu se întreg la Finante.
Multumesc mult de ajutor!
Colaborare pfa
Angie_31
Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)