avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim pe economie Italia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim pe economie Italia

Cunoasteti daca in italia a fost promulgata legea adoptata de guvern prin care se stabileste salariul minim in statul italian in cuantum de 600 euro lunar? Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:49, 12 Octombrie 2014
Din cate stiu eu insa nu a fost adoptat asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

probleme cu pensie alimentara,cel obligat este in italia leusan leusan Am un nepot care a divortat de sotie in 2005.I-au fost incredintati cei 3 copii lui si sotia a fost obligata sa plateasca atunci o pensie de 150 de ron ( ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Julijo Julijo Bună seara. Întrebarea mea este dacă un cetățean român cu reședință în Italia de aproximativ 4 ani,poate ataca într-un tribunal din Italia o ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa 18 ani ContSters255097 ContSters255097 Buna ziua, As vrea sa stiu cat la suta dintr-un salariu (1100 euro in Italia) se ia pentru pensie alimentara a fiicei mele care se afla in Romania cu mama ... (vezi toată discuția)